RówniaMT2

Forum dotyczy serwera metin2 RówniaMT2

#1 2011-05-04 07:41:29

grzyniu

Nowy użytkownik

Punktów :   

Podanie o GM'a by Grzyniu

Jak się nazywasz?...                                                                                           Mateusz
Ile Masz Lat?...                                                                                                 17
Czym się interesujesz?...                                                                                  Komputerami,Grami(Mt2,Cs),Piłka Nożna
Ile lat grasz w metin2?...                                                                                  W metka gram około 2/3 lata
Co robisz na codzień?...                                                                                   Na co dzień gram na kompie, i panienka i te sprawy
Czy byłeś kiedyś Mistrzem Gry?...                                                                    Tak byłem, miałem kilka swoich serverów ale mi się to już znudziło
Czy będziesz mógł pomagać w rozwoju serwera(nie chodzi mi o pieniądze)         Tak będę
Co potrafisz zrobić w metin2 na serwerze                                                         Kilka rzeczy potrafię tak jak pisałem wyżej miałem kilka swoich serverów
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Pzdr Grzyniu (Warrior)

Ostatnio edytowany przez grzyniu (2011-05-04 07:43:35)

#2 2011-05-04 07:45:58

[GA]Malutki

Administrator

Punktów :   

Re: Podanie o GM'a by Grzyniu

Hmmmm... zastanowie się

Stopka forum

RSS